5 نکته برای محافظت از چاق شدن کودک
با توجه به مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC)، میزان چاقی کودکان به طور قابل توجهی در چند دهه گذشته افزایش یافته است. در سال 1980، تنها 7 درصد از کودکان 6 تا 11 ساله چاق بودند. تا سال 2012، این تعداد به 18 درصد افزایش یافت. این اعداد ناامید کننده هستند، زیرا CDC می گوید چاق شدن کودک خطر ابتلا به بیماری قلبی، دیابت، آپنه خواب، مشکلات استخوان و مفاصل و مشکلات روانی را در کودک افزایش می دهد. متأسفانه، همانطور که CDC توضیح داده است، کودکانی که چاق هستند در بزرگسالی نیز بیشتر احتمال دارد که چاق شوند و مشکلات سلامتی مانند دیابت، سرطان، سکته مغزی، بیماری قلبی و آرتروز را تجربه کنند.
پیشگیری از چاقی و بیماری های مرتبط با آن به وضوح برای سلامت و رفاه طولانی مدت کودک شما حیاتی است و عادات سالم از خانه شروع می شود. شما به عنوان والدین نقشی اساسی در کمک به فرزندتان برای حفظ وزن سالم ایفا می کنید. به خواندن ادامه دهید تا در مورد روش هایی برای کاهش خطر چاق شدن کودک و رنج بردن از مشکلات سلامتی در طول عمر فرزندتان بیاموزید.
زمان تلویزیون را محدود کنید
گذراندن زمان زیاد جلوی تلویزیون می تواند منجر به افزایش وزن شود، حتی اگر کودک شما در سایر نقاط روز فعالیت بدنی داشته باشد. زیرا تماشای تلویزیون یک فعالیت کاملاً بی تحرک است. در سال 2015، محققان مجله فعالیت بدنی و سلامت دریافتند کودکان فعالی که بیش از دو ساعت در روز به تماشای تلویزیون میپردازند، به همان اندازه کودکان غیرفعال در معرض اضافه وزن یا چاق شدن کودک هستند. زمان تماشای تلویزیون فرزندتان را محدود کنید و سرگرمیهای فعالتری مانند بازی با سگ یا انداختن فریزبی در حیاط پشتی خانه را تشویق کنید.
نوشیدنی های شیرین را قطع کنید
نوشیدنی های قندی مانند نوشابه، آب میوه و پانچ میوه می توانند به طور قابل توجهی خطر چاق شدن کودک شما را افزایش دهند، زیرا این نوشیدنی ها کالری اضافی را با تغذیه بسیار کم تامین می کنند. حتی 100 درصد آب میوهها مملو از قند و کالری هستند که میتواند به افزایش وزن کمک کند. در یک مطالعه در سال 2014 در تغذیه بهداشت عمومی، محققان دریافتند کودکانی که بیش از چهار نوشیدنی شیرین شده با شکر در هفته مصرف میکنند بیش از سه برابر بیشتر در معرض چاقی هستند. از این نوع نوشیدنی ها خودداری کنید و در عوض به کودک خود آب یا چای شیرین نشده بدهید. می توانید با لیمو یا تکه های توت فرنگی به آب ساده طعم بدهید.
دلگرم کننده باشید
حمایت شما می تواند کمک زیادی به تشویق فرزندتان به فعالیت بدنی کند. در یک مطالعه در نسخه 2015 مجله فعالیت بدنی و سلامت، محققان دریافتند کودکانی که والدین آنها فعالیت بدنی را تشویق می کنند، در مقایسه با کودکانی که والدین آنها فعالیت بدنی را تشویق نمی کنند، از نظر بدنی فعال تر هستند، حتی اگر خود والدین از لحاظ بدنی چندان فعال نباشند. فعال. برای کاهش زمان کم تحرکی کودک و کاهش خطر چاق شدن کودک، بازی های فعال مانند دوچرخه سواری یا شنا را ترویج دهید.
مثال زدن
بر اساس تحقیقات، الگو بودن برای فرزندتان می تواند او را تشویق کند تا از نظر بدنی فعال تر باشد. در سال 2011، دانشمندان مجله بین المللی تغذیه رفتاری و فعالیت بدنی دریافتند که کودکان زمانی که والدینشان از نظر بدنی فعال تر هستند، بیشتر به فعالیت بدنی متوسط یا شدید می پردازند. منطقی است که فرزند شما اگر شما را در حال ورزش ببیند فعال تر خواهد بود. به هر حال رفتارهای شما الگوی اوست. حتی می توانید از فعالیت بدنی به عنوان فرصتی برای گذراندن زمان با کیفیت با فرزندتان استفاده کنید. سفرهای پیادهروی خانوادگی را برنامهریزی کنید یا برای شرکت در یک مسابقه ثبتنام کنید. هر فعالیتی که انتخاب می کنید، ترویج ورزش کالری می سوزاند و خطر دستیابی چاق شدن کودک کاهش می دهد.
غذاهای سالم را در خانه تهیه کنید
آموزش تغذیه صحیح به فرزندتان از خانه شروع می شود و وعده های غذایی خانوادگی فرصتی را برای شما فراهم می کند تا به کودک خود در ایجاد عادات غذایی سالم کمک کنید. در واقع، یک مطالعه در سال 2011 در Pediatrics نشان داد که وقتی کودکان حداقل سه بار در هفته وعدههای غذایی خانوادگی میخورند، در مقایسه با کودکانی که وعدههای غذایی خانوادگی را کمتر مصرف میکنند، احتمال وزن مناسبتری دارند و عادات غذایی سالمی دارند. کودکانی که از سه وعده غذایی خانوادگی در هفته یا بیشتر لذت می برند، 12 درصد کمتر در معرض اضافه وزن و 20 درصد کمتر احتمال دارد که غذاهای ناسالم مصرف کنند. از زمان صرف غذا در خانواده استفاده کنید تا اهمیت خوردن انواع غذاهای مغذی مانند میوه ها، سبزیجات و منابع پروتئین بدون چربی را به کودک خود آموزش دهید.
آموزش تغذیه سالم به کودک در زمان وعده های غذایی می تواند عادات غذایی او را بهبود بخشد و او را در وزن طبیعی نگه دارد. راهبردهای دیگر، مانند تشویق فعالیت بدنی، حذف نوشیدنیهای شیرین و محدود کردن زمان صرف شده برای تماشای تلویزیون، میتواند خطر چاق شدن کودک کاهش دهد و از او در برابر ابتلا به بیماریهای مزمن مانند دیابت و بیماری قلبی در آینده محافظت کند.